AnnonceLuk annonce
Billedserie: Flest piger på fodboldskole

10-07-2020

En hel uge med fodboldskole i Kirke Helsinge Idrætsforening. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I denne uge er der afholdt DGI fodboldskole på banerne i Kirke Helsinge, hvor Kirke Helsinge Idrætsforening står bag for 27. gang. I år er det pigerne som har tegnet sig for det største deltagerantal.

I denne uge har 60 børn og unge i alderen 5 -17 år deltaget i DGIs Fodboldskole i Kirke Helsinge, og humøret har været højt.

På de fleste fodboldskoler er der typisk flest drenge som deltager, men sådan er det ikke i Kirke Helsinge, her har 2/3 af deltagerne været piger.

”Vi har altid haft mange piger som spiller fodbold i Kirke Helsinge, og lige nu går det rigtigt godt, faktisk kan vi for første gang i lang tid igen stille med et 11-mandshold,” fortæller Gitte Andersen fra Kirke Helsinge Idrætsforening.

Ud over masser af socialt samvær, så er ugen gået med forskellige fodboldøvelser, og fredag har alle spillet kamp mod hinanden på kryds og tværs af alder, og Fakta i Gørlev har sponsoreret frugt og is til alle de fodboldglade børn og unge.

Fodboldskolen sluttede traditionen tro med en vandkamp.

Der er en lang række af frivillige, bl.a. de ældre fodboldspillere, som har stillet sig til rådighed hele ugen som trænere på fodboldskolen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0