AnnonceLuk annonce
Ishjørnet åbnet med 5-tårnede isvafler

09-07-2020

Annette Sønder Nielsen og Brian Sønder Andersen har torsdag formiddag slået dørene op til deres nye ishus Ishjørnet i Vænget, Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Torsdag formiddag slog Annette Sønder Nielsen og Brian Sønder Andersen dørene op til deres helt nye ishus, Ishjørnet ved siden af Kino Den Blå Engel.

Kunderne var klar til at købe is, da døren for første gang blev åbnet til byens nye ishus, Ishjørnet, torsdag formiddag.

Blandt de første kunder var Ivan Karlsson Kalundborg, som valgte ’Den 5-tårnede vaffel’, en is med fem kugler, flødeskum, syltetøj, hjemmelavet guf, flødebolle og softice.

Lokalerne, som ligger i forbindelse med Kino Den Blå Engel, har ikke været brugt i et stykke tid, og derfor mente Annette Sønder Nielsen og Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel, at det kunne være perfekt til et ishus, og kunderne mener tilsyneladende det samme, da der var kø helt ud på fortovet en halv time efter Ishjørnet var åbnet torsdag formiddag.

Hyggehjørne

På hjørnet af den røde bygning i Vænget er der lavet et hyggehjørne, hvor is og iskaffe kan nydes, og den mulighed var der mange der benyttede sig af i det gode vejr.

Ishjørnet i Vænget har åben alle dage henover sommeren fra kl. 11-21. Der sælges 16 forskellige slags is, softice, milkshake og iskaffe, og Ishjønet tilbyder også take away, hvor man kan tage isen med hjem i en flamingoboks.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0