AnnonceLuk annonce
Kunderne købte kager og støttede Børnecancerfonden

29-06-2020

Holdkaptajn Niels Urban Hansen tog imod den flotte donation fra Kvickly Kalundborg, overrakt af varehuschef Kirsti Thygesen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kvickly Kalundborg donerede lørdag 10.000, - kroner til Team Rynkeby Vestsjælland, pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Kvickly Kalundborg har i sidste uge hjulpet Team Rynkeby Vestsjælland med at samle penge ind til det gode formål ved at donere 10 kr. for hver solgte jordbærkage, og der er vist ingen tvivl om at jordbærkage er populært blandet Kvicklys kunder.

Varehuschef Kirsti Thygesen havde lørdag gjort kagesalget op og rundet beløbet op til 10.000 kr., og lørdag formiddag var Team Rynkeby Vestsjælland så forbi Kvickly Kalundborg, hvor holdkaptajn Niels Urban Hansen tog imod det flotte beløb og takkede på holdets vegne.

Team Rynkeby Vestsjælland kommer ikke til Paris i år på grund af coronapandemien, men det skal jo ikke forhindre rytterne i at køre en lang tur, så i stedet for drager Team Rynkeby Vestsjælland Danmark Rundt, med start lørdag i denne uge, en tur på 1300 km. og som varer en uge. Helt samme længde som turen til Paris.

Turen Danmark Rundt starter på lørdag fra Høng, hvor der er sørget for flagalle, herefter køres der den første dag til Maribo hvor der overnattes. De næste dage skal rytterne igennem Sønderborg, Esbjerg, Holstebro, Horsens, Svendborg, Nykøbing F. og slutter så en uge senere i Slagelse.

Team Rynkeby Vestsjælland samler penge ind til Børnecancerfonden ved bl.a. at afholde forskellige arrangementer, men det har heller ikke været muligt, alligevel er holdkaptajnen tilfreds på trods af corona situationen.

”Efter omstændighederne er det gået godt, rytterne har været gode til at støtte op, og har fundet nogle andre knapper at skrue på for at samle penge ind til det gode formål, nu tager vi Danmark Rundt, og det kan måske blive en endnu bedre reklame for Team Rynkeby end turen til Paris, der er jo ikke så mange der kender os i fx Belgien,” siger Niels Urban Hansen, der har lagt en rute hvor der bliver masser af bakker.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0