Ønsker et endnu større politisk samarbejde

På billedet ses Ole Glahn, Kathrine Olldag og Hans Munk. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Radikale Venstre Kalundborg har netop afholdt sin generalforsamling, og har taget hul på forberedelserne til kommunalvalget i 2021.

På Generalforsamlingen havde den lokale kommuneforening besøg af folketingsmedlem Kathrine Olldag, der er kommunalordfører for Radikale Venstre.

”På mødet blev Kathrine Olldag stillet mange spørgsmål i forhold til den udligningsreform, som ganske vist har givet mange penge til Kalundborg Kommune, men som paradoksalt nok ikke må bruges til at tilføre flere pædagoger i børnehaverne, flere midler til skolerne, det i Kalundborg Kommune meget betrængte socialområde eller en bedre normering på ældreområdet. Det er ellers de behov som vi almindelige borgere kan se og opleve, at der er et stort behov for. Kathrine Olldag forklarede de fremmødte medlemmer, at det bestemt også frustrerede hende, og at det kræver nogle gennemgribende lovændringer for at det kan blive sådan,” oplyser Hans Munk, formand for Radikale Venstre Kalundborg.

På generalforsamlingen lyttede medlemmerne også til beretningen fra den lokale formand, Hans Munk, der allerede ved dette års generalforsamling tog hul på forberedelserne til kommunalvalget i 2021.

Hans Munk understregede at Radikale Venstre ønsker et endnu større politisk samarbejde i Kalundborg Kommune. Det politiske flertal i kommunalbestyrelsen skal lytte og være åbne i forhold til oppositionen, ligesom oppositionen også har et ansvar for objektivt at tage del i beslutningerne og ikke kun være imod for at være imod.

”Forskellighed og mangfoldighed er ikke og må ikke blive det der skiller os ad, men derimod giver os større mulighed for gensidighed og forståelse, som i sidste ende gør os handledygtige. Uenighed må ikke blive til skænderi, men til fælles udvikling,” understregede Hans Munk.

På generalforsamlingen blev Hans Munk genvalgt som formand for bestyrelsen. Ligeledes blev Jeppe H. Sørensen, Irene Wiborg og Arne Bang Pedersen genvalgt til bestyrelsen. Michael Augustine blev valgt til at afløse Susanne Schiøtz Hansen, som flytter til Jylland.

Del