AnnonceLuk annonce
Nyrenoveret elektronikhus slog dørene op fredag morgen

26-06-2020

Steen Jensen i gang med at sælge en fladskærm i den nye Expert afdeling. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kunderne stod i kø fredag morgen foran det nyrenoverede elektronikhus i Gørlev, for at få del i de gode åbningstilbud. Nu er to butikker blevet til tre, men det hele fremstår som et stort salgslokale, et elektronikhus.

Punkt 1 og Lysmesteren i Gørlev har i flere år haft adresse på Kirkevangen tæt på rundkørslen, nu er den store forretning blevet udvidet med en afdeling af Expert, forretningen en bygget om og blevet til et stort lokale med en fælles disk lige i midten, et elektronikhus kalder de to indehavere, Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, det.

Fredag morgen blev dørene så slået op til den nye ombyggede forretning og en lang række af gode åbningstilbud havde fået mange til at møde op lidt før kl. 8, flere med trailere efter bilen til at køre hvidevare eller store fjernsyn hjem på.

Sælgerne i Punkt 1 og Lysmesteren har mange haft kunder som kommer og efterspørger bl.a. forskellige kabler og ladere til computere og telefoner, så derfor er butikken nu udvidet med en Expert afdeling hvor der kan købes fladskærme, computere, telefoner og en lang række af tilbehør.

”Det er blevet rigtigt godt at få åbnet op så det hele fremstår som en forretning, og selv om vi har fået Expert ind med en stor afdeling, er der ikke blevet færre varer i Punkt 1 og Lysmesteren,” fortæller Steen Jensen, mens han lukker kunderne ind i hold-

Tilbage i 2013 købte makkerparret Punkt1 i Gørlev og i 2019 købte de Lysmesteren, og nu er der altså også kommet en Expert forretning til.

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen har i forvejen Expert butikker i både Asnæs og Ringsted samt en række Punkt 1 forretninger i flere byer på Sjælland.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0