AnnonceLuk annonce
"Openair tegne- og maleformiddage” på Kalundborg Bibliotek

24-06-2020

I skolernes sommerferie vil den lokale billedkunstner Ditte Forchhammer afholde sjove tegne-og maleformiddage udenfor Kalundborg Bibliotek.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I skolernes sommerferie vil den lokale billedkunstner Ditte Forchhammer afholde sjove tegne-og maleformiddage udenfor Kalundborg Bibliotek.

Biblioteket har fundet en masse papir, blyanter, tusch, fedtfarver og akrylmaling frem, da den lokale billedkunstner Ditte Forchhammer afholder tegne- og maleformiddage foran Kalundborg Bibliotek. Tegne- og maleformiddage er for alle børn, der har lyst til at kaste sig ud i den kreative verden, men børn under seks år skal være ifølge med en voksen.

De første to gange bliver mandag den 29. juni kl. 10-12 og fredag den 3. juli kl. 10-12 udenfor biblioteket i Kalundborg. Se øvrige datoer på Kalundborg Biblioteks hjemmeside. I tilfælde af dårligt vejr aflyses arrangementet. Det vil fremgå af bibliotekets hjemmeside på dagen.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding, men pga. corona retningslinjer, vil det kun være muligt at have 5-6 deltagere ad gangen. Man skal huske at komme i tøj, der må komme maling på. Ditte Forchhammer glæder sig meget og lover, at det helt sikkert bliver både skægt og spændende til ”Openair tegne- og maleformiddage.

Kalundborg biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets til en hver tids gældende COVID-19-retningslinjer for kulturarrangementer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0