AnnonceLuk annonce
Endnu en ny butik åbner

16-06-2020

Mandag den 22. juni åbner en ny donutbutik på Øen i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag den 22. juni åbner fætrene Samir og Selmir Kambere en helt ny donutbutik på Øen i Kalundborg.

De har begge elsket donuts så længe de husker, så det er ikke tilfældigt, at de nu har valgt at åbne en donutbutik sammen. SKDonuts ligger i Kordilgade 50, hvor der tidligere har været slikforretning.

”Vi har altid elsket donuts, og er blevet meget inspireret fra de store forretninger og kæder i USA,” fortæller Selmir Kambere, der får deres donuts frisklavet, og derefter pynter dem med forskellige ingredienser.

Egentlig skulle de to fætre have åbnet forretning sidste år, men da de begge først er blevet 18 år i  2020, blev det i stedet året, hvor de valgte at blive selvstændige. 

”Jeg har gået på processkolen her i Kalundborg, men har længe gerne ville det her, så nu springer vi ud i det,” fortæller Samir Kambere, og bliver suppleret af sin fætter: ”Jeg har arbejdet i supermarked de sidste år, og har haft det på samme måde, så vi glæder os.”

Der kommer borde og stole ude foran den nye donutbutik, ligesom der kommer enkelte borde indenfor, dog begrænset lige nu grundet COVID-19. Udover friske donuts, som bliver pyntet i alverdens afskygninger, sælges der også forskellige former for kaffe, smoothies og milkshakes. Ligesom man kan bestille større mængder donuts til diverse fester, man skal blot booke nogle dage i forvejen, og så kan man få dem, lige som man gerne vil have dem.

Der vil være åbningstilbud på åbningsdagen mandag den 22. juni samt de efterfølgende to dage, hvor der er 25 pct. på både mad og drikke i butikken.

Åbningstider i SKDonuts vil være:

  • Mandag til torsdag kl. 11 - 20
  • Fredag og lørdag kl. 11 - 22
  • Søndag kl. 11-17


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0