AnnonceLuk annonce
Pink Cup støtter kampen mod brystkræft

14-06-2020

Kalundborg Golfklub afholder Pink Cup lørdag d. 27. juni. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Dameklubben i Kalundborg Golfklub inviterer til Pink Cup lørdag den 27. juni i Kalundborg Golfklub.

Efter regeringens lempelse af forsamlingsforbuddet til 50 personer kan Kalundborg Golfklubs dameklub nu afholde deres årlige Pink Cup match, til fordel for kampen mod brystkræft, selvfølgelig under hensyntagen til foreskrevne Covid-19 retningslinjer.

Matchen, der er del i en turnering, der spilles for 18. år i træk i golfklubber over hele landet, finder sted den 27. juni i Kalundborg Golfklub fra kl. 08.30. Alle golfspillere, mænd og kvinder uanset HCP, kan deltage. Deltagerne starter med 10 min. interval, så der bliver afstand mellem spillerne.

Der vil være gode præmier til de bedste, doneret af Kalundborgs mange lokale forretninger og firmaer. Præmieuddelingen finder sted umiddelbart efter matchen er afsluttet, så ikke for mange forsamles.

Som vanligt til Pink Cup, vil der blive holdt kunstauktion. I år er det en plakat fremstillet over et akrylmaleri af Kåre Norge, en anerkendt klassisk guitarist, som også er maler. Det indkomne beløb går ligeledes ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Plakaten kan beses i klubhuset, hvor der også vil være en liste, hvorpå man kan skrive sit bud.

Kalundborg Golfklub håber, at mange vil deltage. Der er brug for pengene. Hvert år dør omkring 1200 kvinder af brystkræft. Chancen for at overleve er steget støt gennem de senere år. Takket være forskning i sygdommen. Forskning som de indsamlede penge fra Pink Cup matcherne bidrager til.

Tilmelding via golfboks eller på liste i klubhuset. Matchgebyr kr. 125,- går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Det lykkedes klubben sidste år at indsamle kr. 28.000, - til kampen mod brystkræft.

Sidste frist for tilmelding til Pink Cup er onsdag d. 24. juni kl. 12.00.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0