AnnonceLuk annonce
Flot pris til Tissø Roklub

13-06-2020

En glad og stolt Lis Bay modtog initiativprisen på klubbens vegne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tissø Roklub modtog fredag eftermiddag Kalundborg Y’s Mens og Y’s Menette Clubs initiativpris 2020.

Repræsentanter for Kalundborg Y’s Mens og Y’s Menette Club var fredag eftermiddag mødt op i Tissø Roklub for at overrække initiativprisen 2020 på i alt kr. 25.000, -

Formålet med prisen er at yde støtte til en forening/organisation/person, som med et socialt, humanitært eller lignende almennyttigt initiativ, er med til at skabe en bedre verden for mennesker i Kalundborg Kommune, fortrinsvis med børn og unge for øje.

”De børn og unge der kommer her i Tissø Roklub, kommer ikke bare for at blive opbevaret, men det handler om at lære børnene sociale kompetencer, det med at lære, at tage hensyn til andre, at lytte til andre, vi fornemmer, at i er rummelige i jeres klub her, og at i også tager jer at børn med en diagnose, at der også er plads til de børn og unge,” sagde Ulrik Vestenaa fra Kalundborg Y’s Men Club, inden beviset for den flotte pris blev overrakt til en stolt og glad Lis Bay, ro chef i Tissø Roklub.

”Det er en fantastisk overraskelse, vi er så taknemmelige over, at valget faldt på os da i skulle uddele jeres fornemme pris, det er en stor glæde for os, da vi føler vi bliver påskønnet for den måde vi netop driver roklubben på,” sagde Lis Bay bl.a. i sin takketale til de mange fremmødte medlemmer.

Pengene fra den flotte pris skal bruges til hjælp til endnu en coastal robåd, som har en pris på kr. 60.000, -

Kalundborg Y’s Mens og Y’s Menette Clubs initiativpris blev uddelt første gang i 2012, og tidligere har bl.a. Kalundborg Basketball Klub, Kalundborg Cykle Club, Idrætsforeningen Sund Stil og ildsjælene bag Den 8. Himmel koncerterne, modtaget prisen.

Kalundborg Y’s Men og Kalundborg Y’s Menette Club udgør sammen med de uniformerede korps Spilopmagerne på Langagervej, som holder åbent 50 tirsdage aftener om året, hvor mange frivillige sælger de effekter som er samlet ind hos borgerne i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0