AnnonceLuk annonce
Donutville kommer til byen

12-06-2020

Ruken Öztürk åbner Donutville den 25. juni i Skibbrogade i Kalundborg. Foto: Vibeke Gylling.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 25. juni kommer der en spritny donut shop i Kalundborg – nemlig Ruken Öztürks ’Donutville’ i Skibbrogade. 

22-årig Ruken Öztürk har længe gået med drømmen om at blive selvstændig, og nu er drømmen blevet til virkelighed. Med sin lille butik 'Donutville' skal hun fra den 25. juni sælge donuts i alverdens afskygninger – kun fantasien sætter grænser.Til at begynde med er der udelukkende tale om take away i den lille forretning i Skibbrogade, der tidligere husede det populære 'Hapseriet', men på sigt er det muligt, at der kommer siddepladser ude og inde også.

”Egentlig skulle jeg have åbnet den 19. juni, men kunne ikke få det hele færdigt, som jeg gerne ville have det, så har udsat det til den 25. juni, så alt står fint og færdigt til åbningen,” fortæller Ruken Öztürk.

Ruken Öztürk er født og opvokset i Kalundborg, og bor også stadig i byen. Hun har arbejdet som tjener i seks år, heraf de tre af dem som bestyrer på La Viva i Kalundborg. Hun har altid elsket at være kreativ, og fik så pludselig idéen med at sælge donuts, som hun selv pynter med alverdens lækre fyld og toppings.

Amerikansk retro

”Jeg valgte donuts, fordi det er blevet meget populært, og jeg tænkte, at sådan en forretning kunne Kalundborg godt bruge, også i det her område omkring havnen. Så kan man lige købe en donut og en kop kaffe på havnen, og eller sætte sig og nyde solen,” siger Ruken Öztürk, og fortsætter: ”Jeg har altid syntes, at det der amerikanske retrotema med diner og de forskellige retroting var virkelig fedt, og tænkte, at det var en god idé, hvis man kunne koble det lidt sammen med at sælge donuts, så det bliver en helhed i min forretning, når man træder ind af døren.”

Ruken Öztürk skal selv stå i forretningen fuldtid, men hvis det går godt, håber hun at ansætte nogle unge, der kan hjælpe til. ”På sigt er det også meningen, at jeg skal sælge milkshake og andre spændende ting. Jeg vil gerne sælge noget, der harmonerer med designet og mine donuts, men det kommer løbende. Nu må vi se, hvordan det går,” siger hun.

Veganske donuts

Der vil være nye varianter hver uge, men også nogle stykker, der er fast på menukortet. Derudover eksperimenterer Ruken Öztürk med at lave veganske donuts, da efterspørgslen har været stor.

”Jeg arbejder på at kunne sælge veganske donuts også, og det skal nok komme,” fortæller Ruken Öztürk.

Der er også mulighed for at få leveret donuts til diverse fester. Man kan få dem lige, som man vil, og der er penge at spare, når man bestiller større mængder. Ligesom der er åbningstilbud hele uge 26, hvor der er 25 pct. at spare.

Donutville ligger få meter fra Kalundborg Havnepark, og har åben alle ugens dage fra kl.10-19.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0