Sidste skoledag for 10.klasse 

Onsdag var der sidste skoledag for 10. klasse på Allikelund Gymnasium. 

kontakt@tv-kalundborg.dk 

Onsdag morgen ankom alle 10. klasse eleverne til Allikelund for at fejre sidste skoledag. Grundet COVID-19 situationen var dagen dog en lidt anderledes sidste skoledag. Elevere måtte ikke smide med karameller, og de havde derfor besluttet, at de heller ikke ville klædes ud. De spiste sammen medbragt morgenmad i klasserne. Herefter hyggede de sig på afstand, og afslutningsvist holdt rektor Karen Marie Bach Christensen en tale for dem på parkeringspladsen.

’’Kære alle – I ønskes en rigtig god sidste skoledag. Vi har været rigtig glade for at have jer her på Allikelund, og I har været de første hold 10. klasse elever her. I har været seje til at hænge i med det faglige i dansk, engelsk og matematik. Vi glæder os over at se, hvordan I er blevet mere voksne i løbet af det år, I har været her hos os. Nu skal vi klappe – Vi skal nemlig hylde jeres dygtige undervisere, fordi de har leveret et fantastisk stykke arbejde hele det sidste år.’’Efter eleverne havde hyldet deres undervisere, gik de mod Havneparken, hvor de grillede  og hyggede sig i det gode vejr.

’’Sidste skoledag er vigtig for de unge. Det er vigtigt at markere en afslutning og samtidig give næring og håb til det nye, som venter de unge efter en forhåbentlig dejlig varm dansk sommer,’’ fortæller Karen Marie. ’’Det har også været en speciel tid for de unge, idet Coronaen pludselig forvandlede klasserummet til et virtuelt et af slagsen. Eleverne har været meget dygtige til denne omstilling, og fortjener stor ros med på vejen.’’

På torsdag kommer eleverne igen på Allikelund for at blive fejret til deres dimission. Grundet COVID-19 må hver elev have fire gæster med til arrangementet.

Del