AnnonceLuk annonce
Svømme- og idrætshaller afventer retningslinjer

08-06-2020

Corona-krise: Svømme- og idrætshaller afventer retningslinjer for at kunne slå dørene op igen

I weekenden indgik Folketingets partier en aftale om genåbning af en række indendørs idrætsfaciliteter. Det betyder, at der nu er givet grønt lys for, at en række idræts- og svømmehaller kan slå dørene op. Men der er en masse praktik, der skal løses før vi kan åbne for adgang til de indendørs idrætsfaciliteter i Kalundborg Kommune.

”Vi skal, som alle andre i genåbningen også lige finde vores ben at stå på, hvad angår retningslinjer, skiltning, rammer og regler. Derfor kan vi heller ikke melde en dato for genåbning ud lige nu, da vi fx afventer retningslinjer fra de centrale sundhedsmyndigheder,” forklarer kulturchef i Kalundborg Kommune, Jane Hald.

Det er dog allerede klart, at genåbningen vil blive differentieret på vores faciliteter: med andre ord kan alt ikke åbne på samme tid. Dette skyldes bl.a. at nogle faciliteter er udlånt til skoler og lign., hvorfor stoleopsætning mv. optager gulvet. Desuden har vi I flere faciliteter benyttet lukketiden til at påbegynde mindre udbedringer og renoveringer.

”Så snart vi har en dato for genåbning – som forhåbentlig er i starten af den uge, der starter med den 15. juni – melder vi ud om planen for genåbning af de indendørs idrætsfaciliteter,” lover Jane Hald

Vi håber endnu en gang, at I alle vil udvise tålmodighed, så vi sammen og hurtigt kan få så mange aktiviteter som muligt i gang igen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0