AnnonceLuk annonce
Børnehave fejrede 180-års fødselsdag

22-05-2020

Som en af Danmarks ældste børnehaver havde Kalundborg Asylbørnehave set frem til at fejre sin 180 års fødselsdag med en masse aktiviteter og festlighed, men det har landets corona situation sat en stopper for

På fødselsdagen den 22. maj skulle indmeldte børn med forældre, børnehavens venner, personale og alle med interesse i institutionen have været inviteret til åbent hus i institutionen på Lundevej i Kalundborg.

På grund af Corona kunne dette tiltag ikke gennemføres, så i stedet havde Kalundborg Asylbørnehaves bestyrelsesformand, Jørgen Voss, budt på en kop kaffe med tilhørende muffin i onsdags på børnehavens parkeringsareal, hvor der er god plads og mulighed for at “hilse på” med god afstand.

“Vi ærgrer os over situationen, da vi er stolte over institutionens alder og historie og gerne ville have fejret dette. Som alle andre må vi naturligvis acceptere tingenes tilstand og se frem mod en mere afbalanceret tid for børnehaven,” siger Jørgen Voss.

Som selvejenede institution har børnehaven ikke de samme præmisser for at håndtere den uforudsete omvæltning, som Covid-19 har medført, men både bestyrelse og forældregruppe er meget tilfredse med ledelsens og medarbejdernes enorme indsats, hvor førsteprioriteten har været at følge retningslinjerne, gøre forældre og børn trygge samt sikre børnenes fortsatte trivsel og udvikling gennem hele forløbet. ”Og vi er taknemmelige for, at dagen trods alt kan fejres i smukt dansk forårsvejr,” afrunder Jørgen Voss.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0