AnnonceLuk annonce
Danmark Rundt aflyst

20-05-2020

PostNord Danmark Rundt aflyses helt i 2020. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

PostNord Danmark Rundt er nu helt aflyst i år grundet COVID-19. For ganske kort tid siden blev det ellers meldt ud, at man blot udsatte cykelløbet, men nu er beslutningen altså truffet, og PostNord Danmark Rundt er definitivt aflyst i 2020. Det populære cykelløb skulle bl.a. køres i Kalundborg Kommune, hvilket mange havde set frem til.

Cykelløbet PostNord Danmark Rundt bliver ikke afviklet i 2020 grundet COVID-19. Det oplyser Danmarks Cykle Union (DCU) i en pressemeddelelse. Etapeløbet havde ellers for ganske nylig fået tildelt en ny dato. Men de danske arrangører føler sig ikke sikre på, at det er muligt at gennemføre arrangementet i begyndelsen af september, som der var lagt op til grundet den fortsatte usikkerhed i forhold til sundhedsrisiko og myndighedernes krav om afstand og begrænsede forsamlinger.

PostNord Danmark Rundt skulle til at begynde med have været kørt 11.-15. august 2020. Den 14. august skulle løbets 4. etape have været afviklet i Kalundborg, hvor kommunen skulle have lagt asfalt til en 19,5 kilometer rundstrækning, der skulle køres hele 8 gange, i øvrigt første gang i løbets 30-årige historie, at der skulle køres en rundstrækning midt i løbet.

PostNord Danmark Rundt, blev afviklet første gang i 1985. Efter de første fire udgaver, blev arrangementet sat på pause, men vendte tilbage i 1995, og arrangørerne ser nu frem imod 2021, hvor løbet igen vender tilbage.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0