AnnonceLuk annonce
Flere nye smittetilfælde i Kalundborg Kommune

18-05-2020

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune var ellers kommet med på listen over kommuner i Danmark som ikke har registreret en eneste ny smittet med Covid-19 de sidste syv dage, sådan er det desværre ikke længere.

Hver dag kl. 14 udsender Seruminstituttet en liste over coronasituationen i Danmark, bl.a. hvor mange nye tilfælde af smittede, hvor mange døde og hvordan tallene fordeler sig på alder og køn og kommuner.

Onsdag d. 13. maj kom Kalundborg Kommune, som en af de få Sjællandske kommuner, så med på listen over såkaldte 0-kommuner, dvs., at der på trods af stor testaktivitet ikke var fundet en eneste ny smittet i Kalundborg Kommune de sidste syv dage.

Men sådan er det desværre ikke længere, siden den 13. maj og frem til og med i dag den 18. maj er der fem personer mere i Kalundborg Kommune som er konstateret smittet med Covid-19.

Den 13. maj var der 2309 personer som var testet, heraf var der 72 som er/eller har været smittet med Covid-19.

I dag den 18. maj ser tallene sådan ud: 2618 testet og 77 som er/eller har været smittet med Covid-19.

Der er altså stadig god grund til at overholde myndighedernes retningslinjer om, at vaske hænder ofte, eller bruge håndsprit, holde afstand, undgå direkte kontakt og nys og host i ærmet.

I nabokommunerne til Kalundborg ser tallene sådan ud d. 18. maj:

Slagelse, 6456 testet, 363 smittet/eller har været smittet

Holbæk, 4712 testet, 161 smittet/eller har været smittet

Odsherred, 2053 testet, 57 smittet/eller har været smittet


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0