AnnonceLuk annonce
Markerede dagplejens dag sammen – men hver for sig

14-05-2020

Af Jens Nielsen

Onsdag var det Dagplejens Dag, som normalt fejres mange steder i kommunen, men på grund af retningslinjer om hygiejne, afstand m.m., blev den officielle del af dagen aflyst.

”I år har vi været i vores respektive hjem, men alligevel markeret dagen. Der er lavet lidt ekstra lækker mad som mørbradgryde og vafler og der har været sjove lege med balloner og sæbebobler. På den måde blev det alligevel til en dejlig dag i de forskellige hjem i Hobittens Dagpleje,” fortæller Berit Westi, leder i Hobitten – dagpleje og børnehave i Gørlev

Hobitten Dagpleje går normalt gennem byen i optog, og viser lokalsamfundet dygtige dagplejere og glade børn i flot pyntede barnevogne. Turen har flere gange gået omkring

Rørmosecentret for at synge eller dagplejerne har været i Gørlev Hallen og lave bevægelse eller andre aktiviteter til glæde for de yngste børn.

Vores barnevogne plejer at være så fint pyntede med nyudsprungne bøgegrene, balloner og flag - men det må vente til næste år” siger dagplejer Janne Larsen, og fortsætter ”det har været en rigtig dejlig, men ret anderledes Dagplejens Dag – hvor det har været lidt tomt uden de andre dagplejere og dagplejebørn.”

Linda Jensen, dagplejepædagog, siger: ”Vi savner hinanden rigtig meget og glæder os til, at samfundet også åbner op for, at vi igen kan mødes i legestuer, udflugter og andre fælles aktiviteter.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0