AnnonceLuk annonce
43-årig kvinde varetægtsfængslet

13-05-2020

Af Jens Nielsen

Politiet henvendte sig på en adresse i Høng for at tale med en 43-årig kvinde fra Store-Merløse om en bekymring for hendes søn. Nu er kvinden varetægtsfængslet for besiddelse af narko med henblik på vidersalg.

En 43-årig kvinde fra Store-Merløse blev tirsdag kl. 13.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk som mistænkt for at have været i besiddelse af knap 95 gram amfetamin og noget fyldstof med henblik på videreoverdragelse til andre, da politiet anholdt hende mandag eftermiddag på en adresse i Høng, hvor amfetaminen også blev fundet.

Mandag kl. 13.00 henvendte en patrulje sig på en adresse i Høng for at tale med en 43-årig kvinde fra Store-Merløse om en bekymring for hendes søn.

Under samtalen og opholdet på kvindens tilholdssted bemærkede patruljen, at den 43-årige havde en mindre portion hvidt pulver stående frit fremme i en lille skål. I nærheden lå et sugerør, hvilket for politiet indikerede, at der kunne være tale om euforiserende stoffer, hvilket kvinde indrømmede.

Da politiet derfor kunne mistænke hende for besiddelse af narkotika, blev hun sigtet herfor, ligesom hun blev gjort bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning af tilholdsstedet.

Narkohunde assisterede politipatruljen med ransagningen, der resulterede i fund af knap 95 gram amfetamin, noget fyldstof og en digitalvægt. Stoffet i skålen blev nemlig sammen med det øvrige fundne testet til at være amfetamin, som politiet mistænkte hende for at være i besiddelse af med henblik på videreoverdragelse til andre.

Kvinden blev derfor sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser herom i et retsmøde, der blev afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Kvinden blev varetægtsfængslet foreløbigt til den 9. juni 2020 og ønskede ikke at kære kendelsen om fængslingen. Hun nægtede sig i øvrigt skyldig i sigtelsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0