AnnonceLuk annonce
Døgnåbne genbrugspladser klar igen

03-05-2020

Af Jens Nielsen

Affaldsselskabet Argo åbner fra mandag d. 4. maj igen for deres døgnåbne genbrugspladser, bl.a. to steder i Kalundborg Kommune.

Så er der godt nyt til de, som savner døgnåbne genbrugspladser. Da besøgstallet på pladserne og mængderne af det indkomne affald er nået normale tilstande på Argos genbrugspladser, har Argo fået grønt lys til at genåbne døgnåben. Det er dog under hensyntagen til at nedenstående retningslinjer overholdes:

- Hold afstand til hinanden
- Sprit eller vask hænder før og efter besøg på genbrugspladsen
- Vis hensyn til hinanden

I Kalundborg Kommune er der døgnåbne genbrugspladser i Bregninge og i Høng. Hvis du ikke allerede er tilmeldt døgnåbent, kan du gøre det ved at gå ind på https://argo.dk/privat/doegnaabne-genbrugspladser/

Alle døgnåbne genbrugspladser er skiltet med et max antal af biler, som må være på pladsen ad gangen – dette skal respekteres! Alle pladser er videoovervåget og overholdes retningslinjerne ikke, vil den enkelte blive frataget muligheden for at benytte døgnåbent fremadrettet, oplyser Argo.

Genbrugspladserne blev åbnet for borgerne igen d. 31. marts, men det var dog kun i den normale åbningstid, men fra i morgen manda den 4. maj er der altså også mulighed for at komme ind på de genbrugspkadser som har døgnåbent.

ARGO er et I/S affaldsselskab, der behandler affald for borgere og virksomheder i ni sjællandske kommuner, bl.a. Kalundborg Kommune.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0