AnnonceLuk annonce
Lægger sit livsværk i nye hænder

30-04-2020

Både Per Andersen og Christian Ildor (th) ser frem til samarbejdet med udgangspunkt i det nye domicil. Privatfoto

Efter 24 år i kølebranchen lægger Chriustian Ildor, indehaver af Kalundborg Køleservice A/S, sit firma sammen med Holbækfirma, som en forberedelse på et generationsskifte.

Kalundborg og Holbæk bliver lagt sammen – i hvert fald på køleområdet. Fra 1. maj er Kalundborg Køleservice A/S og Holbæk Køl A/S nemlig samlet under samme tag.

Med henholdsvis 24 år og 8 år i branchen er det to erfarne firmaer, der fremover vil arbejde sammen og bruge hinandens kompetencer. Baggrunden for sammenlægningen er et ønske om at styrke begge virksomheder. Kombineret med en lille smule rettidig omhu.

”Ja, vi kan vel godt kalde det et generationsskifte,” siger direktør for Kalundborg Køleservice A/S Christian Ildor og fortsætter:

”Jeg er rigtigt glad for at lægge mit livsværk i hænderne på netop Per Andersen. Per har tidligere været ansat hos os og kender derfor mange af vores kunder.  Gennem årene er vi mødtes i brancheforeningen ”Dansk Køl og Varme”, hvor jeg er formand, og har talt om denne overtagelse i et par år. Nu syntes vi begge, tiden var inde, og matchet helt rigtigt.”

Nyt domicil giver endnu bedre service
I forbindelse med sammenlægningen får firmaerne nyt fælles hovedkontor på Rørvangsvej i Holbæk. Og det er et meget bevidst valg, fortæller Per Andersen:

”For rigtig mange af vores kunder er tiden kritisk, fordi produktionen er afhængig af, at køleanlægget fungerer. Med vores nye domicil i Holbæk har vi nu kun 1 minut til motorvejen og 3 minutter til Skovvejen. Vi har stadig montører, som kører ud fra forskellige steder i området, og da vi nu bliver 13 i alt og får flere vogne i spil, udvider vi vores fælles radius betragteligt og giver samtidig kortere ventetid for kunderne.”

I starten kører firmaerne videre under hvert sit navn. Hen ad vejen er det planen, at sammenlægningen bliver ført igennem hele vejen under navnet Holbæk Køl A/S.

”Jeg bliver i virksomheden et stykke tid endnu og ser frem til at hjælpe vores kunder og Per godt i gang med samarbejdet,” siger Christian Ildor.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0