AnnonceLuk annonce
Kat skudt i hovedet

22-04-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk Privatfoto.

Mandag aften blev en lille kat skudt i hovedet med en luftpistol. Katten overlevede, men den har bestemt brugt et af sine ni liv, og en lille pige sidder nu og er meget ked af, at nogen har skudt hendes kat. 

Ditte Daugaard Christensen flyttede til Henriks Allé i Kalundborg, sammen med sin datter på fem år, for tre uger siden, og mandag aften blev datterens lille kat Freja, skudt i hovedet. 

”Sent mandag aften kom vores killing, Frida, ind i køkkenet med blod løbende fra hovedet. Nogen havde skudt hende med en luftpistol. Hun havde været ude, og lige pludselig kunne jeg høre, at hun skreg, og da jeg åbnede døren, kom hun ind, voldsomt blødende fra hovedet. Hun var skudt lige ind i hjerneskallen, og haglet har derefter rykket sig hele vejen langs kraniet, men havde sat sig fast, og var altså ikke gået igennem, derfor overlevede hun også,” fortæller Ditte Daugaard Christensen.

Vil gerne advare andre

Freja er blevet skudt med en luftpistol, og ikke et luftgevær. Det kan man se på det stykke hagl, som dyrelægen hev ud af kattens hoved i går. Dyrlægen fortalte endvidere Ditte Daugaard Christensen, at det desværre ikke er første gang, at de ser, at nogle har skudt efter katte i det område.

”Vi er temmelig rystede, og jeg vil gerne advare andre katteejere i området omkring Henriks Allé og Karens Allé i Kalundborg, hvor episoden fandt sted. Det er åbenbart ikke første gang, at det sker i området. Det er min datters kat, og hun er dybt ulykkelig og utryg ved situationen," siger Ditte Daugaard Christensen.

Det ser ud til, at den lille kat overlever, men det har været en voldsom oplevelse for alle i hustanden: ”Freja har det godt efter omstændighederne, hun har hjernerystelse. Vi håber, at hun klarer den, men det tror vi. Hun er en killing og den er stærk,” siger Ditte Daugaard Christensen.

Ditte Daugaard Christensen har snakket med et par af naboerne, men da de lige er flyttet til vejen, kender de ikke alle, og grundet COVID-19 situationen vil hun ikke banke på dørene hos folk, hun ikke kender lige nu.  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0