AnnonceLuk annonce
Online banko hver onsdag aften

10-04-2020

H. F. Vestsjællands Venner afvikler sammen med TV-Kalundborg, online bankospil hver onsdag aften. Hver gang er der gevinster for samlet kr. 7000,-

Hver onsdag i de sidste 19 år har H. F. Vestsjællands Venner afviklet bankospil en gang om ugen i Kalundborg. Kun i sommermånederne har der været pause, men nu er H. F. Vestsjællands Venner blevet ramt af en ufrivillig pause i forbindelse med Corona krisen.

Derfor er foreningen, i lighed med andre bankospil, gået online så spillerne kan sidde hjemme i stuerne og spille banko.

Hver onsdag aften bliver der spillet banko, som blev livestreamet ud i stuerne til deltagerne.

Præmier for 7000 kr.

For at deltage i onlinebankospillet skal man købe et eller flere bankohæfter med hver 10 spil, i kiosken i Kvickly eller Meny. Prisen for hvert bankohæfte er kr. 75,-, og der kan købes alle de bankohæfter man har lyst til.

Der spilles så 10 spil, og der er præmie til første deltager i hvert spil med en fuld række, som vinder kr. 200,- og så er der præmie til fuld plade i hvert spil, her er præmien på kr. 500,-

I alt er der præmier i bankospillet for hele 7000 kr., der udbetales som gavekort til henholdsvis Meny og Kvickly i Kalundborg.

Selve bankospillet livestreames på TV-Kalundborg.dk, så deltagerne går ind på nyhedssiden TV-Kalundborg.dk og trykker sig ind på bankobilledet, så begynder spillet. Når der er banko, ringes til tlf. nr. 28 90 75 26

For at deltage i bankospillet er det et krav fra spilmyndighederne at man er medlem af H. F. Vestsjællands Venner, er du ikke allerede medlem, så send kr. 10,- på mobilpay til nr. 28 90 75 26, så er du medlem det næste år.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0