AnnonceLuk annonce
Arrangement til støtte for kræftramte er nu aflyst

06-04-2020

Der bliver ingen Stafet Fot Livet i år. Arkivfoto

Endnu en aflysning i den endeløse række af arrangementer som desværre ikke kan afholdes grundet Corona-krisen. Stafet For Livet Kalundborg afholdes ikke i 2020.

Det er trist, vemodigt og ærgerligt, men i forlængelse af Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring Corona er det desværre ikke muligt at afholde Stafet For Livet Kalundborg i 2020. Styregruppen i Kalundborg har derfor besluttet at udskyde afholdelsen til 2021, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Stafet For Livet i Kalundborg skulle have været afholdt d. 16. og 17. maj.

”Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet er en helt unik oplevelse og har stor betydning for deltagere, Fightere og besøgende,” udtaler Rikke Dybkjær Meltz fra styregruppen bag arrangementer.

Tak for opbakningen

Styregruppen for Stafet For Livet i Kalundborg og Kræftens Bekæmpelse siger tak til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har bakket op om arbejdet med planlægningen af årets stafet. ”Vi ved, det er en højt værdsat begivenhed for de mange, som allerede har deltaget i de foregående års stafetter i Kalundborg, og vi havde sådan glædet os til igen at fejre livet og fællesskabet med vores 3. stafet i Kalundborg i år,” siger Rikke Dybkjær Meltz,

”Vi håber på lige så stor opbakning til stafetten i 2021, så vi alle kan være med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft. Så snart styregruppen får mulighed for at mødes, vil vi sætte en dato på næste års stafet.”

Event i forbindelse med Knæk Cancer

I styregruppen bag Stafet For Livet i Kalundborg, arbejdes der på et eller flere events i forbindelse med Knæk Cancer-ugen i uge 43. Følg med i den lokale presse eller på facebookprofilen for Stafet For Livet Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0