AnnonceLuk annonce




Påskefrokost og påskemenu som take away

05-04-2020

Jens Reinhard Nielsen, indehaver af Reersø kro er klar til at give gæsterne en god mad oplevelse i påskedagene. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kunderne plejer at valfarte til Reersø Kro i påsken, for at nyde en lækker påskefrokost, men sådan bliver det ikke i år, Reersø Kro er lukket, i lighed med alle andre kroer og restauranter grundet Corona-smitten, men der er alligevel mulighed for at nyde en god påskefrokost fra Reersø Kro, kunderne skal bare selv hente maden.

Reersø Kro tilbyder i lighed med andre restauranter take away, mens kroen er lukket for gæster, og selvfølgelig skal kunderne da også have mulighed for at nyde en god påskefrokost fra Reersø Kro, så indehaver Jens Reinhard Nielsen, har sammensat en påskefrokost bestående af sild med karrysalat, ½ æg med rejer, hjemmerøget laks med slikasparges, mørbrad med bløde løg, ost med frugtsalat, og så er der mulighed for at udvide frokosten med røget ål med røræg, fiskefilet med remoulade, tarteletter med høns i asparges og lammekølle med mint gelé.

Er man mere til varm mad er der selvfølgelig også mulighed for det, her byder Reersø Kro på oksemørbrad og braiseret kalveskank med forårs grøntsager, pommes hasselback og rødvinssauce, og til dessert, rabarber panna cotta.

Både påskefrokosten og påskemenuen kan bestilles mellem d. 6. og 13. april.

Se mere på facebooksiden for Reersø Kro, klik her



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0