AnnonceLuk annonce
Det er ikke muligt at aflevere til Spildopmagerne

31-03-2020

De to containere til genbrugseffekter på genbrugspladsen er i øjeblikket helt lukket af. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Spildopmagerne i Kalundborg beder folk om IKKE at komme med genbrugseffekter. Containerne på genbrugspladsen er lukket frem til mindst d. 14. april.

Efter påbud fra myndighederne har Spildopmagerne på Langagervej lukket frem til mindst d. 14. april, og på grund af pladsproblemer er det derfor ikke muligt at aflevere sine genbrugseffekter, det gælder især på genbrugspladsen på Asnæsvej, hvor Spildopmagerne har to store containere stående som borgerne normalt kan sætte sine effekter ind i, men det er ikke muligt i øjeblikket.

Lige nu hvor coronavirus har sat en stopper for mange ting i landet, er de to containere lukket og spærret af, og derfor beder Spildopmagerne om at vente med at aflevere genbrugsting til efter d. 14. april, eller hvad myndighederne ellers melder ud.

”Vi vil gerne bede folk om at vente med at tage deres genbrugseffekter med til genbrugspladsen i den tro at vores containere er åbne, det er de ikke og vi henstiller til at man ikke bare sætter sine ting foran containerne, vi følger myndighedernes anvisninger, så derfor er der lukket til mindst d. 14. april,” siger John Stampe fra Spildopmagerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0