AnnonceLuk annonce
Koncert er flyttet til efteråret

25-03-2020

Anne Dorthe Michelsen skulle give koncert i Kino Den Blå Engel i Kalundborg den 7. april, og biografejeren havde glæder sig til igen at kunne byde sangerinden velkommen. Coronakrisen har aflyst koncerten, men nu er der fundet en ny dato.

I one-woman showet ’Kerneydelser’ graver sanger og sangskriver Anne Dorte Michelsen dybt i sit omfattende katalog af sange om alt fra husarbejde til nationaløkonomi, ensomhed, fællesskab, kærlighedslykke og kærestesorg. Helt alene på scenen med guitar, klaver, computer og strygebræt synger og spiller hun en lang række af sine største pophits, smukkeste sange og sjoveste schlagere.

Coronakrisen som har ramt hele landet, rammer selvfølgelig også koncerten med Anne Dorte Michelsen d. 7. april, men nu kan biografejer Annette Sønder Nielsen fortælle at der er fundet en ny dato til koncerten, nemlig 29. september 2020

”Alle billetter gælder på de samme pladser, og skulle man nu være forhindret alligevel på den nye dato, så kan man komme forbi biografen med sin billet når vi åbner igen,” fortæller Annette Sønder Nielsen.

Der er stadig ledige billetter til koncerten som kan købes på Kino Den Blå Engels hjemmeside.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0