AnnonceLuk annonce
Aflyste arrangementer 

12-03-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk og Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Grundet regeringens udmelding onsdag aften til pressemødet omkring Coronavirus i Danmark, aflyses arrangement efter arrangement – også i Kalundborg Kommune.

Kalundborg Biblioteker har meldt ud, at der er lukket indtil videre de næste to uger, ligeledes alle arrangementer, som de afholder det næste tykke tid. Ligeså forholder det sig med Kalundborg Svømmehal, Kalundborg Amatør Teater (KAT) aflyser alle forestillinger af ’Henrik og Pernille’ samt informationsmødet mandag den 16. marts omkring byspillet 2020, ligeså audition den 28. og 29. marts til byspillet 2020.

Derudover generelt alle foreningers arrangementer aflyses og flytter, herunder RGIs Gymnastikopvisning den 28. marts. Museum Vestsjælland lukker ligeledes deres afdelinger midlertidigt, og Ældresagen aflyser arrangementer.

Postgaardens koncerter aflyses også de næste to uger - foreløbig. Koncerten med Sanne Salomonsen er allerede flyttet til ny dato. Kino Den Blå Engel, hvor både biografen er lukket ned for almindelige spillefilm alle ugens dage samt arrangementer.

Kino Den Blå Engel skriver i deres nyhedsbrev, at de to koncerter og foredrag, der er i marts, arbejder de på at få flyttet til en senere dato. Information følger herom. Derudover er den næste Børnefilmklub weekend rykket fra weekenden den 28. & 29. marts til den 2.5 & 26. april – indtil videre.

Ydermere har flere motionscentre lukket ned de næste to uge, herunder Go' Form, Loop, CrossFit Kalundborg og alle forestillinger af Revy Grand Cru på Dyrehøj Vingaard er ligeledes aflyst.

Foreningen Symb holder indtil videre huset lukket fra og med torsdag den 12. marts, og åbner igen den 30. marts. Det betyder, at alle husets aktiviteter indstilles i denne periode. Fejringen af foreningens fødselsdag d. 21. marts udsættes til en anden dato.

Spilopmagerne på Langagervej holder også helt lukket, både for salg og indlevering, men håber at kunne åbne igen d. 31. marts. Jazzklubbens koncert med Paul Harrison Band i Nyvangskirken nu på søndag, er også aflyst.

Volkswagen Kalundborg havde inviteret til præsentation af den nye Golf 8 i den kommende weekend, men det er også blevet aflyst. Alle som har booket tid til hjulskifte i denne og efterfølgende weekend vil blive betjent som aftalt.

Ligeså er koncerten med bandet ”Last To Know” i Eskebjerg Forsamlingshus i morgen aften, her var alle billetter ellers solgt.

Aktivitetscenter Munkesøens 10-års jubilæumsarrangement d. 21. marts er også aflyst. Arrangementet vil blive afholdt på et andet tidspunkt.

Generelt er det en god idé, hvis man har købt billet til et arrangement, deltager i aktiviteter i en forening eller lign., at holde sig opdateret om, hvad der aflyses, flyttes osv.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0