AnnonceLuk annonce
Overgangen til Beierholm fejres på fredag

04-03-2020

Anne Cathrine Nielsen og Steffen Møller Jensen står nu i spidsen for Beierholm Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Revisionsvirksomheden Beierholm vil være endnu stærkere i Vestsjælland, og har udvidet Kalundborg kontoret med statsautoriseret revisor Anne Cathrine Nielsen, som sammen med Steffen Møller Jensen, nu står i front for Beierholm Kalundborg. Der indbydes til reception fredag d. 6. marts.

Det er nu efterhånden flere måneder siden, SMJ Revision i Kalundborg blev en del af rådgivnings- og revisionsvirksomheden Beierholm. Og nu, hvor staben på Kalundborg-kontoret er udvidet med statsautoriseret revisor Anne Cathrine Nielsen, byder Beierholm Kalundborg indenfor til reception fredag den 6. marts, mellem kl. 13 og 16.

”Jeg har i mange år været alene som statsautorisereret revisor på kontoret, med Anne Cathrine vil det styrke kontoret her i Kalundborg når vi er to statsautoriserede revisorer, før har det været meget afhængig af mig, nu kan jeg bedre tillade mig at tage 14 dage på ferie, og så giver det en anden tryghed for såvel medarbejdere som kunderne.” siger Steffen Møller Jensen.

Statsautoriseret revisor Anne Cathrine Nielsen kommer fra Beierholm i Slagelse, hvor hun har været tilknyttet siden 2011, og kender til firmaet, det har været en stor hjælp i overgangsfasen fra SMJ Revision til Beierholm.

Sådan lavpraktisk har jeg kunnet hjælpe med at komme ind i de nye systemer ved overgangen til Beierholm,” forklarer Anne Cathrine Nielsen, der privat bor i Sorø.

Beierholm Kalundborg beskæftiger 13 medarbejdere.

Receptionen afholdes fredag den 6. marts mellem 13 og 16 i Beierholms kontor i Bredgade 39, Kalundborg.

Fakta

Beierholm er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 103 statsautoriserede revisorer.

Beierholm har ca. 1.250 ansatte på 31 kontorer i Danmark

Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1 mia. kroner

Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere

Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.

De seneste 5 år har Beierholm ligget i toppen i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0