AnnonceLuk annonce
Billeder: Skoler kæmpede om mesterskabet

22-02-2020

Mange forældre og bedsteforældre bakkede eleverne op i Gørlevhallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

29 hold har hele lørdagen kæmpet om ’Sparekassen Sjælland Skolemesterskabet i indefodbold’ i Gørlevhallen. 53 kampe skulle der spilles før alle vinderne var fundet.

Sparekassen Sjælland og Kirke Helsinge IF afviklede hele lørdagen ’Sparekassen Sjælland Skolemesterskabet i indefodbold’ i Gørlevhallen, med deltagelse af Gørlev Skole, Kirke Helsinge Skole og Vinde Helsinge Friskole. Eleverne fra de tre skoler har i alt spillet 53 kampe før vinderne i de forskellige puljer kunne kåres.

Alle hold spillede minimum tre kampe, og der var medaljer til alle fra 0. klasse til og med 3. klasse. Fra 4. klasse var der medaljer til nr. 1 og 2. Derudover var der præmier for gode og sjove præstationer, bl.a. bedste mål.

Ud over at spille fodbold og kæmpe om mesterskabet var dagen også hyggelig og mindeværdig for de mange elever som deltog, hvor også en del forældre mødte op i Gørlevhallen for at følge kampene, komme med gode råd og tage billeder med telefonen.

Flere af holdene var udklædt og der var mange sjove navne på de deltagende hold, som fx, Team Minifræserne, De flyvende bolde, De sydlige aber, De sorte raketter, Team Bacon og Bold Mongolerne.

Det er 17. gang af der blev afviklet ’Sparekassen Sjælland Skolemesterskabet i indefodbold’ i Gørlev.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0