AnnonceLuk annonce
Musik og sang for de fine følehorn

17-02-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Så er det ved at være tid igen til hyggelige musikalske arrangementer for de mindste børn og deres voksne rundt om på kommunens biblioteker. 

Lone Wernblad kommer forbi med ’Musik og Sang for de mindste Følehorn’ seks gange i foråret. Første gang er tirsdag den 25. februar i den nyåbnede Biblioteksinfo, Vesterlunden i Snertinge. Om fredagen den 28. februar kommer musik og sang til Høng Bibliotek og torsdagen efter, d. 5. marts, er der Musik og Sang på Svebølle Kvik Bibliotek. Fredag den 13. marts gæster Lone Wernblad Gørlev Bibliotek, fredag den 27. marts Ubby Bibliotek, og hun slutter sæsonen af på biblioteket i Kalundborg fredag den 3. april.

Det er klokken 9.30-10 for børn fra 1-2 år og deres forældre, og kl. 10.30 for børn på 0-1 år og deres forældre på barsel. Man kan læse mere på kalundborgbib.dk under ’Det Sker’.

Man kan tilmelde sig eller møde op. Det er gratis at deltage. Kalundborg Biblioteker glæder sig til at byde velkommen til et forår fyldt med ’Musik og Sang og De Fine Følehorn’.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0