Højt humør til Ældrefest

Allerede ved frokosttid var stemningen høj til Ældrefesten i Hvidebækhallen torsdag. Video og foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der har endnu en gang været afholdt Ældrefest i Hvidebækhallen, og som de tidligere år, var også dette års ældrefest en stor succes. Mad og underholdning var i top, ligeså var stemningen til den 10 års jubilæumsfest.

De 775 billetter blev revet væk på bare 3 timer, og det var da også en helt fyldt Hvidebækhal, der torsdag dannede rammerne om Ældrefesten, der kunne fejre 10 års jubilæum i år. Det er H.F. Vestsjællands Venner, der står bag den populære fest, hvor der blev spist, drukket, sunget, danset, snakket og ikke mindst grinet.

Jakob Beck Jensen (V) bød velkommen, hvor han bl.a. roste formand for H.F. Vestsjællands Venner, Niels-Erik Sørensen, for det store stykke arbejde, han utrætteligt har lagt i Ældrefesten år efter år. Uden Niels-Erik Sørensen ingen ældrefest. Ydermere blev der også givet en stor tak til alle de frivillige fra bl.a. RGI, Rørby Værslev Idrætsforening og Ældrerådet, der hjælper til. Herefter gav han ordet til Niels-Erik Sørensen, der kort efter iførte sig en rød habitjakke, og lagde ud med at synge velkomstsangen på melodien ”Kære lille mormor” af Richard Ragnvald. Endelig talte formand for ældre- og sundhedsudvalget Peter Jacobsen (DF), hvor han slutteligt overrakte H.F. Vestsjællands Venner en check fra Kalundborg Kommune på 25.000 kr.

Som en overraskelse kom også 17-årig Matis Vincent Davidsen forbi og gav et par numre for det overraskede publikum. Han har tidligere vundet Danskstopprisen i Boxen i Herning den 23. marts 2019.

Dansktoppens konge 

Jubilæumsfestens hovednavn var dansktoppens konge, Johnny Hansen fra Kandis. Han underholdt de mange gæster, og der blev sunget og danset. Derudover indtog også Pernille Schrøder med pianist scenen i Hvidebækhallen. Mange tænker på Revy Danmarks store damer som Elga Olga, Liva Weel og Grethe Sønck, når de ser og hører Pernille Schrøder. Da Stine og Martin indtog scenen var salen fyldt med glade evergreens og syng med toner og sange fra Bakkens Hvile. Bl.a. gav de den hele armen med "Vi maler byen rød", hvor de begge var iklædt røde kjoler til stor fornøjelse for publikum.

5.000 kr. fra Kvickly

Varehuschef i Kvickly Kalundborg, Kirsti Thygesen kom også en tur forbi, idet hun overrakte H.F. Vestsjællands Venner 5.000 kr., der skal gå som et tilskud til Ældrefesten.

"Det er så flot, at de giver os penge, ligeledes kommunen. Vi er meget taknemmelige - også for, at det igen i år har været så stor en succes. Folk bakker virkelig op om det. Det kunne ikke have været et bedre 10 års jubilæum end dette," siger en glad Niels-Erik Sørensen efter en endt fest torsdag aften.

Del