AnnonceLuk annonce
Stort legeland i vinterferien

02-02-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Gymnastikafdelingen i RGI har arrangeret et stort legeland i Røsnæshallen i vinterferien, hvor børn kan muntre sig dagen lang – ja faktisk hele ugen, hvis man har lyst.

I vinterferien fra mandag til fredag er der stort legeland i Røsnæshallen for 3-13-årige - faktisk også for de helt små i et seperat område. Det er første gang, at man laver et sådan arrangement, og hos RGI glæder man sig over, at man nu kan bidrage til, at der sker noget sjovt for børnene i vinterferien.

”Idéen kommer sig egentlig af, at vi har forskellige afdelinger i klubben, og fx fodboldafdelingen, der afvikler Lions Cup, tjener gode penge, men i gymnastikafdelingen er det sværere at same penge ind til udstyr osv., og børnene mangler tit her. Derfor tænkte vi, at vi skulle finde på noget for at tjene penge til den afdeling også,” fortæller Annette Warming, der er udvalgsmedlem i gymnastikafdelingen i RGI, og fortsætter:

”Sidste år kørte jeg til Holbæk med mine børn, fordi de havde et legeland der, og jeg blev interesseret i, hvordan det foregik, og kontaktede derfor Lars, der ejer  Letleg, for at høre, om han var interesseret i at få legelandet til Kalundborg. Det var han, og da vi ønsker at skabe noget for børnene, må vi jo prøve at arrangere noget.” 

Mangler stadig frivillige

Til det store legeland er det frivillige voksne, der står bag, og uden dem kan det ikke lade sig gøre. RGI mangler dog endnu en del forældre til børn, der går i RGI, voksne, der selv går der eller måske bedsteforældre til at tage en vagt i legelandet i Røsnæshallen i vinterferien. 

”Vi kan drive det via frivillige kræfter, men vi skal også bruge 70 frivillige. Det kan være voksne aktive medlemmer, forældre eller bedsteforældre, og det går faktisk rigtig godt med at finde frivillige. Især foreningens har været super søde og har taget mange vagter, men vi mangler stadig at få afsat omkring 40 vagter for, at det kan lade sig gøre at give børnene den oplevelse,” fortæller Annette Warming. 

Uden mad og drikke duer helten ikke

Cafeteriaet i Røsnæshallen vil også være åbent hele ugen, hvor man kan købe både mad og drikke. Der bliver lavet børnevenlige retter, ligesom der ydermere sælges slush ice, slik og popcorn. Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke, da idéen jo netop er, at man skal støtte op om idrætsforeningen og cafeteriaet i Røsnæshallen.

I legelandet er der blandt andet hoppeborge, boksepuder, sumodragter og forhindringsbaner for børnene. Derudover er der miniputområde for de helt små 0-4-årige. Køber man en billet kan man være der hele dagen fra 10-17. Der bliver også lavet to-dages kort samt et kort til hele ugen. 

Man kan gå ind på ’RGI gymnastikafdeling’ på Facebook, og her finde flere oplysninger om arrangementet samt priser m.m.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0