AnnonceLuk annonce
Lokalråd holder åbent hus

23-01-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Raklev og Omegns Lokalråd afholder åben dag lørdag den 25. januar, hvor man blandt andet kan komme med idéer til, hvad lokalrådet skal arbejde videre med nu og i fremtiden.

Bestyrelsen i Raklev og Omegns Lokalråd (ROL) håber, at lokale beboere fra Raklev og omegn vil komme og få en snak med bestyrelsen og komme med idéer til, hvad lokalrådet kan og skal arbejde med.

”Det handler om, hvordan vi i fællesskab skal udvikle Raklev og omegn og sætte endnu ”flere grene” på træet,” siger Esben Hansen, der er formand for ROL.

Skulle man have lyst til at støtte arbejdet i Raklev og Omegns Lokalråd, er det ligeledes muligt at oprette medlemskab i ROL. Som medlem har man stemmeret på foreningens generalforsamling, og selvfølgelig mulighed for at være med til at påvirke udviklingen i sit område.

Raklev og Omegns Lokalråd blev oprettet på en stiftende generalforsamling den 29. marts 2019. Ifølge vedtægterne er det lokalrådets formål at virke til fremme af områdets særlige interesser og behov, og at virke for samarbejde mellem lokale interesser og til gavn for befolkningen og områdets udvikling, og ikke mindst at fungere som bindeled til Kalundborg Kommune og andre offentlige myndigheder samt kommunens øvrige lokalråd.

Har man yderligere spørgsmål, eller lyst til at kontakte nogle af folkene bag foreningen, kan man gøre det til formand Esben Hansen, på tlf. 21 24 89 41, eller næstformand Anne Overgaard, tlf. 25 36 80 78.

Åben lørdag afholdes i Røsnæshallens cafeteria lørdag den 25. januar kl. 11-14.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0