AnnonceLuk annonce
S har valgt ny borgmesterkandidat

22-01-2020

En enig bestyrelse for Socialdemokratiet Kalundborg har netop indstillet Tina Beck-Nilsson fra Høng som partiets spidskandidat. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Bestyrelsen for Socialdemokratiet Kalundborg har netop indstillet Tina Beck-Nilsson fra Høng som partiets spidskandidat. Det var en enstemmig beslutning, der blev truffet tirsdag aften på bestyrelsesmøde hos Socialdemokratiet i Kalundborg. 

Tina Beck-Nilsson er formand for Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune, og har været det siden 2018. Hun er 47 år, læreruddannet, og blev tirsdag aften, på bestyrelsesmøde hos Socialdemokratiet, indstillet som partiets spidskandidat og dermed højst sandsynlig også partiets borgmesterkandidat til valget i november 2021.

”Bestyrelsen har arbejdet med det i et stykke tid i forbindelse med, at vi også har arbejdet med en ny politik - en ny retning for Kalundborg Kommune, hvor vi har talt om, at det er en god idé at få en ny spidskandidat,” fortæller Esben Hansen, der næstformand i Socialdemokratiet i Kalundborg.

Tina Beck-Nilsson er glad og beæret over opbakningen, men understreger, at afgørelsen i princippet først træffes til en ekstraordinær generalforsamling. 

”Jeg er blevet opfordret til at stille op det af flere omgange, og har derfor tænkt over det længe, da der er både familie- og arbejdsliv at tænke på i den forbindelse. Men nu er jeg færdig med at tænke, og har sagt ja. Og jeg er da beæret over, at de peger på mig, fordi de synes at jeg kan byde ind med noget,” siger hun, og fortsætter:

”Men nu skal det jo lige besluttes på en ekstraordinær generalforsamling. Det bliver i slutningen marts eller begyndelsen af april.”

En ny retning for Kalundborg

Tina Beck-Nilsson har gjort sig flere tanker om, hvad det er man skal sætte ind med, når man taler en ny retning for Kalundborg Kommune.

”Jeg er involveret i Greve Kommune, hvor jeg arbejder, og der er mange ting, der undrer mig i Kalundborg Kommune. Jeg vil bl.a. gerne se mere på, hvordan vi udvikler vores kommune i fællesskab,” fortæller Tina Beck-Nilsson, der selv bor i Høng sammen med sin mand og børn.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra nuværende spidskandidat for Socialdemokratiet i Kalundborg, 2. viceborgmester og kommunalbestyrelsesmedlem, Gunver Jensen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0