AnnonceLuk annonce
Efterspurgt foredrag aflyst

06-01-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 7. januar skulle korrespondent Simi Jan fra TV2 have holdt foredrag på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus, men foredraget er aflyst, da hun må på job i Mellemøsten.

Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd beklager at måtte aflyse foredraget med Simi Jan, der er korrespondent på TV2, men hun er på vej til Mellemøsten, og kan derfor naturligvis ikke holde foredraget tirsdag i Ubby.

”Vi beklager naturligvis meget, og vi krediterer alle billetkøb, der er betalt med betalingskort via hjemmesiden. Pengene kommer automatisk ind på de forskellige konti. Har man købt kontant, skal man henvende sig personligt, og få penge retur på et af vores biblioteker,” skriver Kalundborg Biblioteker på deres Facebookside mandag. 

”Simi Jan har lovet at melde ny dato ud snarest med hensyn til, hvornår hun kan komme i stedet. Vi melder det ud via nyhedsbrevet i Biblioteksklubben, så snart vi ved noget. Vi er sikre på, at folk nok skal melde sig til igen, da foredraget var meget efterspurgt, og billetterne var udsolgt meget hurtigt,” fortæller Stine Veisegaard, der er faglig koordinator ved Kalundborg Biblioteker.

Simi Jan skulle have givet et indblik i  livet som korrespondent i nogle af de farligste områder i verden, og der var mulighed for at høre de historier, som ikke bliver vist på tv. Derudover skulle foredraget også handle om de erfaringer, Simi Jan har gjort sig, og om at kaste sig ud i det, man brænder for og turde forfølge sine drømme, uanset modgang undervejs. Simi Jan har i øvrigt vundet flere prestigefyldte priser for sit arbejde som korrespondent. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0