AnnonceLuk annonce
Skal regne med dobbelt så mange udrykninger i fremtiden

31-12-2019

Borgmester Martin Damm ønskede brandmændene et godt nytår og takkede for indsatsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På årets sidste dag var brandfolkene på Falck i Snertinge samlet til nytårsparade. Det har været et travlt år på stationen, og fremover bliver der endnu mere at se til på grund af ændrede slukningsområdet.

Brandfolk, borgmester, beredskabsinspektører og veteraner var tirsdag formiddag samlet til den årlige nytårsparade hos Falck i Snertinge.

Stationsleder Toni Jensen kunne fortælle at Snertingestationen i år har kørt 94 udrykninger indtil nu, og det er noget mere end et normalt år.

”Aktivitetsmæssigt har 2019 været et travlt år, bl.a. på grund af, at udrykningsområderne blev justeret i marts måned, det har betydet at vi har fået udvidet vores område betydeligt, det har bl.a. betydet 38 udkald i Holbæk Kommune og 9 udkald i Odsherred Kommune, så fremover skal vi nok regne med at blive kaldt ud mindst 100 gange om året, og det er en fordobling i forhold til tidligere,” fortalte Toni Jensen i sin beretning.

2019 vil især blive husket for de to store brande på Algestrup Gods. Sidst i juli måned brændte en lade og 600 rundballer i en påsat brand, og især branden i søndags, da hele den ene længe brændte ned i en voldsom brand, som krævede hjælp fra en række andre stationer.

Borgmester Martin Damm deltog også i nytårsparaden, og ønskede godt nytår til brandfolkene og deres familier, samt takkede for indsatsen i året der er gået.

Der var også en tak for det gode samarbejde og et godt nytår fra beredskabsinspektør Jan Malev fra Vestsjællands Brandvæsen.

Falck stationen i Snertinge fylder 70 år i 2020, og i alt er der tilknyttet 19 deltidsbrandmænd til stationen. Falck har kontrakt med Vestsjællands Brandvæsen om at slukke brand i dele af Kalundborg Kommune, samt Holbæk og Odsherred kommuner.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0