AnnonceLuk annonce
Populær herre tilbage i biografen

20-12-2019

Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From er tilbage i Kino Den Engel for 4. gang. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For 4. gang er Johnny Madsen tilbage i Kino Den Blå Engel for at give koncert. 

Den 7. oktober 2020 kommer Johnny Madsen, for 4. gang, en tur forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg for at give en af sine populære koncerter. Har man bare en enkelt gang oplevet Johnny Madsens akustiske triokoncerter, ved man også, at det er den absolut bedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2018 igen på landevejen, og den 7. oktober rammer de altså Kalundborg.

På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Johnny Madsens sange, der er trioens varemærke.

I den akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og en altid veloplagt Johnny Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab.

Billetsalget begyndte torsdag den 19. december i Kino den Blå Engel og på deres hjemmeside.  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0