AnnonceLuk annonce
For første gang i Kino

25-12-2019

Back To Back spiller for første gang i Kino Den Blå Engel til oktober 2020.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For første gang kommer Back to Back til Kino Den Blå Engel. Koncerten med det populære band bliver den 28. oktober næste år.

Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, Som De Andre Gør, ”Jeg Holder Fast”, ”En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenesternes spillelister og er sange, der stadig betyder noget for danskerne. 

Siden gendannelsen har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt, og optrådt med deres band og store bagkatalog. 2017 blev markeret med en 30 års jubilæumstour, hvor et yderst deltagende og begejstret publikum tog imod bandet med åbne arme og efterfulgt af et ligeså hektisk 2018 med koncerter over hele landet. 

Back to Back har dog ikke tænkt sig at læne sig tilbage og nyde succesen, men glæder sig til at vise, i 2020, at de stadig har samme spilleglæde, er nærværende og levende som altid, med et show og sange, der altid er garant for en god omgang sing-a-long.

Billetsalget er startet i Kino Den Blå Engel og på deres hjemmeside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0