AnnonceLuk annonce
Sigtet for brandstiftelse

18-12-2019

Brand i restaurant Just Curry sidst i oktober måned. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 12. december blev en mand sigtet for brandstiftelse i forbindelse med brand i restaurant Just Curry i Kalundborg den 27. oktober.

En 22-årig mand uden fast bopæl, men normalt med ophold i Københavns-området, blev den 12. december 2019 sigtet for brandstiftelse søndag den 27. oktober 2019 kl. ca. 02.24 mod restaurationen Just Curry, hvor han er mistænkt for at have startet en ildebrand på stedet. 

Resultatet af tekniske undersøgelser på brandstedet og efterforskning i øvrigt gav politiet grundlag for at sigte den 22-årig mand, som i øvrigt er varetægtsfængslet i en anden sag i en anden politikreds. 

Politiet efterforsker fortsat sagerne, hvor restaurationen er involveret, for at få opklaret, om den sigtede kan have en rolle i forhold til de to mænd, der tidligere har truet indehaveren af restaurationen. Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagerne af hensyn til efterforskningen.

Se og læs også: Video: Restaurant sat i brand efter trusler samt Restauratør blev truet og opkrævet beskyttelsespengeFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0