AnnonceLuk annonce
Få trodsede kulden

15-12-2019

Da der var delt risalamande ud til alle, var der også tid til, at Natteravnene, der serverede, selv kunne spise en portion. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag eftermiddag blev der, traditionen tro, serveret risalamande til alle på Bytorvet i Gørlev. Der var dog ikke så mange mennesker som set de tidligere år, men de der var dukket op, hyggede sig trods regn og kulde.

Hvorvidt det var pga. det kolde, grå, våde og blæsende vejr eller, fordi man har flyttet dagen for risalamande til en tidligere weekend end vanligt, at der var færre mennesker til det fine arrangement på Bytorvet i Gørlev søndag eftermiddag, vides ikke. Men der var i hvert fald mere end rigeligt risalamande til de, der trodsede vind og vejr.

Det var Natteravnene, der delte risalamande ud, og Gørlev Erhvervs- og Handelsstandsforening, der stod bag arrangementet, som har været en tradition i mere end 30 år.

Udover den lækre dessert, gemte der sig også fem mandler i den store gryde, og der blev derfor trukket fem heldige vindere, der hver vandt fine julekurve. Julemanden kiggede selvfølgelig også forbi trods regn og kulde.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0