AnnonceLuk annonce
Svar på Det Radikale Venstres læserbrev om studieboliger.

15-12-2019

Læserbrev:

Svar på Det Radikale Venstres læserbrev om studieboliger

Det er en ”tynd” kop the, I forsøger at brygge, at I ikke har kunnet komme igennem med, at Kalundborg kommune ikke ville stille garantikapital til rådighed for opførelse af almene boliger til de studerende.

Ved de sidste 4 møder, der har været imellem de Almene Boligselskaber og den direktør, der har det som sit ansvarsområde har direktøren sagt, at Kalundborg kommune ikke ville stille garantikapital til rådighed for opførelse af almene studieboliger. Det er altså ikke en ny holdning fra administrationen. Så er spørgsmålet bare, om det er administrationen, der bestemmer (se budgetoplægget år 2019-2020 fra administrationen) eller om det er politikerne der bestemme i Kalundborg kommune?

Flertallet ønsker, at det er det private boligmarked, der skal løse denne opgave med at opføre studieboliger. I øvrigt ville det være på sin plads, at Det Radikale Venstre fremlægger sit budgetforslag til budget 2020 ligesom oppositionen har fremlagt sine forslag til budget 2020, så man kan se, hvor det politisk er, at Det Radikale Venstre vil hen i Kalundborg kommune. Indtil da, kan man jo påstå hvad som helst!

Sven-Aage Berg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0