AnnonceLuk annonce
Festlig nytårsmenu

13-12-2019

Søren Tullesen og personalet på både Skipperkroen, Gørlevhallens- og Kalundborghallens Restaurant, er klar med lækre nytårsmenuer. Arkivfoto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk

Jul og nytår er lig med god mad for rigtig mange danskere, og vil man gøre det lidt let for sig selv nytårsaften, kan man flere steder hente nytårsmenuen, så man næsten ikke skal røre en finger i køkkenet hjemme. 

Når 2019 rinder ud, skal der selvfølgelig god mad på bordet, og Søren Tullesen har (også) travlt i dagene op til nytårsaften, da han laver rigtig meget mad ud af huset til årets sidste dag. Både på Skipperkroen og i Kalundborghallernes samt Gørlevhallens Restaurant kan man nemlig hente sin nytårsmenu til få eller mange gæster.

Søren Tullesen har i år sammensat en menu ud af huset fra Skipperkroen, bestående af varmrøget laks med syltede vinteræbler og dild, jordskokkesuppe og oksemørbrad samt chokoladetærte med vanilje og kakao smørcreme. Ligeledes er der også en børnemenu bestående af tortillas og pandekager med is.

Men det er ikke kun Skipperkroen, at Søren Tullesen leverer mad fra. Både Gørlevhallens og Kalundborghallernes Restaurant er nemlig også leveringsdygtig i en lækker nytårsmenu. Menuen består af nytårstorsk med røget laksetatar, kalvemørbrad og nøddestegte kartofler samt chokolademousse med friske bær.

Man kan læse mere om menuerne på www.skipperkroen.dk og www.kalundborg-hallernes-restaurant.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0