AnnonceLuk annonce
Hotelejer modtager Handicapprisen 2019

29-11-2019

Charlotte Junge i et af de flotte værelser på Gaardhotellet. Foto: Jens Nielsen

Ejer af socialvenlig virksomhed styrker selvværd og identitet hos ansatte og modtager nu Handicapprisen 2019

Charlotte Junge Mortensen er årets modtager af Handicapprisen, som hvert år uddeles af Kalundborg kommune i samarbejde med foreningen LEV på den internationale handicapdag.

Charlotte Junge Mortensen ejer Gaardhotellet i Kærby, der drives som en socialvenlig virksomhed, hvor der udelukkende er ansat fleksjobbere. De fire ansatte i fleksjob sørger for morgenmad og rengøring af værelserne på Gaardhotellet, og Charlotte har en enestående forståelse for, hvordan mennesker har det, når skånehensyn og nedsat arbejdstid gør, at de ikke kan arbejde i ordinære ansættelsesforhold.

Charlottes virksomhed har succes, og den succes formår hun at give videre til sine medarbejdere, så de mærker selvværd og identitet i det daglige og i deres arbejdsopgaver.

Derfor opfylder Charlotte Junge Mortensen til fulde kriterierne for modtagelse af handicapprisen og er en meget værdig prismodtager, skriver Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse.

Om Handicapprisen

På den internationale handicapdag den 3. december uddeler Kalundborg Kommune i samarbejde med LEV hvert år en handicappris til en person, en gruppe af personer, en forening, eller en virksomhed, som gør en special indsats for handicappede. Det er en stor glæde for Handicaprådet, at der altid er meget kvalificerede indstillinger til at modtage prisen, selvom det også gør det svært at skulle vælge modtageren.

Prisen bliver uddelt ved et arrangement på den internationale handicapdag tirsdag d. 3. december 2019 kl. 17.00 I Cafe Solsikken i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0