AnnonceLuk annonce
Intim julekoncert med Jette Torp

23-11-2019

Af Jens Nielsen

I et intimt set-up med saxofonist og guitarist Jan Kaspersen og Live Johansson på cello vil Jette Torp sprede musikalsk julestemning i Juvi klubben i Kalundborg.

Gennem de sidste ti år har Jette Torp forkælet danskerne med julekoncerter i kirker og på mindre spillesteder. Igen i år kan man forvente nærvær, intensitet og julestemning, når Jette Torp akkompagneret af bl.a. guitar, fløjte, saxofon og cello, synger julen ind.

På den aktuelle CD og til julekoncerterne har Jette Torp personlig håndplukket de julesange, som betyder noget helt særligt for hende. Numrene er både hendes egne og fortolkninger af andres julesange. På repertoiret er der (både) klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange – kendte som mindre kendte.

Jette Torp kan opleves i Juvi klubben, Bredgade, Kalundborg, onsdag d. 11. december kl. 19, og billetsalget er i gang.

Jette Torp kan i år fejre 20-års jubilæum som udgivende artist. Det er tre år siden sidste albumudgivelse og der skulle lige præcis en julesang til at hun fik skrivelysten tilbage. Mere specifikt det første nummer ”Julen er tilbage igen” fra det nye album, som blev den sang, der igen satte gang i sangskrivningen.

Billetter til koncerten i Juvi kan købes hos Allé Salonen på Nørre Alle og hos Alfa Optik i Kordilgade. Pris kr. 295,- incl. 3 stk. smørebrød.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0