AnnonceLuk annonce
Outlandish i Kino Den Blå Engel

24-11-2019

Outlandish giver koncert i Kino Den Blå Engel til oktober 2020.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden, og denne gang kommer de til Kalundborg.

Den 23. oktober 2020 gæster Outlandish Kino Den Blå Engel, og der er lagt op til en festlig aften. Deres koncerter vil være en blanding af de store hits, mange kender samt ny musik, heriblandt Aicha, Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit “Might Not Be Right”.

”Med dette musikbrag er julegaven da sikret. Vi er bare så glade for, at vi netop har fået denne mulighed,” siger Brian Sønder Andersen.

Populære i udlandet

Outlandish består af Waqas & Lenny samt deres band, som de har spillet med gennem mere end 10 år. Gruppen har gemmen det sidst år optrådt i diverse set ups rundt om i Danmark, til store festivaler i Indien, og på utallige klubber i Beirut, UK, Tyskland, Cuba, Rusland, Rumænien og Kazakstan.

Billetsalget begynder tirsdag den 10. december 2019 kl. 16.30 på Kino Den Blå Engels hjemmeside samt i biografen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0