AnnonceLuk annonce
Ny Borgerservice og tidsbestilling indviet

21-11-2019

Borgerne kan bestille tid på en stander opstillet på bl.a. biblioteket. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fra i dag skal alle borgere i Kalundborg Kommune bestille tid til borgerservice, hvis de skal have hjælp til nyt pas, kørekort eller andet. Det er slut med lang ventetid, manglende dokumenter og forgæves fremmøde. En stor del af Borgerservice er også flyttet til biblioteket. Torsdag formiddag blev de nye ændringer indviet.

1. Viceborgmester Peter Jacobsen (DF), klippede torsdag formiddag snoren over, sammen med Eva Brandt fra Borgerservice og Jette Mygind, Kalundborg Biblioteker, for at markere at fra i dag torsdag, er en stor del af Borgerservice flyttet til biblioteket på Klostertorvet. Pas- og Kørekortbestilling foregår stadig på Kålundkloster. Og fra i dag skal borgerne bestille tid før de møder op på Borgerservice.

”Vi flytter Borgerservice og biblioteket sammen, fordi vi gerne vil samle den viden og hjælp som borgerne har brug for i et, vi tror på at det giver øget tværfaglighed, lettere tilgængelighed, længere åbningstider, så vi tror på at det kommer borgerne til gode, og vi tager hånd om både den digitale og den ikke digitale borger, det synes jeg er vigtigt at slå fast,” sagde Peter Jacobsen i sin tale inden snoren blev klippet over.

Der er flere muligheder for borgerne for at booke tid til et møde, enten på kommunens hjemmeside, via standere som er opstillet på kommunens biblioteker og på rådhuset på Holbækvej, og endelig har borgerne mulighed for at ringe til kommunen for at booke en tid.

Borgerservice ringer inden fremmøde

Når man har bestilt tid, kan man forvente at blive ringet op af Borgerservice. Med et enkelt serviceopkald vil borgeren få oplyst, hvilke dokumenter der skal medbringes. Et serviceopkald giver også mulighed for, at mindre opgaver kan afklares over telefonen. Det vil spare borgerne for unødvendige fremmøder.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0