AnnonceLuk annonce
Høj musik og sved på panden 

16-11-2019

Zumba event i Tømmerup Hallen trak mange danseglade kvinder til lørdag formiddag. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag formiddag var der gang i dansetrinene i Tømmerup Hallen. Der var nemlig zumba event, og godt 50 kvinder var mødt op for at få sved på panden.

Musikken var høj, og stemningen bestemt god i den oplyste sal i Tømmerup lørdag formiddag, hvor et halvt hundrede svedige kvinder dansede rundt til musik til zumba event. Til zumba arrangementet var der tre gæsteinstruktører fra Hvalsø- og Tølløse Gymnastikforening. Derudover underviste  TGUs egen instruktør Anna Mortensen også.

Faktisk har zumba i Tømmeruphallen en lang tradition, og har været en stor succes siden april 2010. Anna Mortensen har overtaget holdet i april 2019. Tre gange om ugen skrues der op for glad musik - og motion bliver gjort til en fest. Der er rigtig god stemning, godt sammenhold og fin tilslutning til holdene, hvilket også sås tydeligt til lørdagens event.

Tre danse workshops i 2020 

Anna Mortensen har danset Zumba siden august 2016, og har arbejdet som instruktør, siden december 2017. Hun har blandt andet været initiativtager ved TGUs danseevent ”Lyserød Lørdag” i oktober. Udover jobbet som zumba instruktør er Anna Mortensen i gang med at planlægge tre danseworkshops hos TGU Fitness i det nye år. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0