AnnonceLuk annonce
Endnu en blufærdighedskrænkelse

14-11-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag formiddag fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse vedrørende blufærdighedskrænkelse i Møllestræde i Kalundborg. Det kunne tyde på, at det er den samme mand, der i sidste uge blottede sit underliv for en forbipasserende kvinde, da han sad på en bænk - også på Møllestræde.

Kl. 11.15 fik politiet en anmeldelse om, at en mand på gaden havde taget fat i en kvindes arm, mens han havde en hånd ned i bukserne, hvor han rørte sig i skridtet. Kvinden skubbede til ham, hvorefter han gik fra stedet. Politiet ledte efter den beskrevne mand i området, men fandt ikke frem til ham. De undersøger dog sagen, da det tyder på, at der er tale om den samme person, som i sidste uge blottede sig for en kvinde, ligeledes i samme område.

”Vi sammenholder naturligvis episoden med, hvad der skete samme sted i sidste i sidste uge, da det tyder på, at der er tale om den samme person. Jeg kan desværre ikke oplyse mere lige nu, men vi er i gang med at undersøge sagen,” siger Charlotte Tornquist, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Borgere, som har set den beskrevne mand, eller som har oplevet noget lignende, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 18-25 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Iført: Grøn halvlang jakke og jeans.

Læs også: Mand blottede sigFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0