AnnonceLuk annonce
Lips Autoteknik klar til endnu en udvidelse

08-11-2019

Det er syv år siden at Lars Larsen startede Lips Autoteknik, og der udvides stadig. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lips Autoteknik i Rørby kan i disse dage fejre syv års fødselsdag, syv år med konstant udvidelse af værkstedet, og man er ikke færdig endnu.

Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik, startede for syv år siden værkstedet i Rørby, det er flere gange blevet udvidet, senest i år hvor der igen er bygget til værkstedet og der er bygget en vaskehal, så den 50 meter lange bygning nu er på 800 kvm.

Værkstedsudvidelsen er nu ved at være helt på plads, senest er der etableret et dækcenter hvor der bl.a. står en lift med det nyeste indenfor firhjulsudmåling.

Efter lidt børnesygdomme på den nye vaskemaskine, kører det hele nu som forventet, og faktisk har maskinen rundet 5000 vaske, det var egentligt målet for det første år, men er altså nået på blot otte måneder.

”Vi vil godt have lov til at takke vores kunder for tålmodigheden, både i forbindelse med byggeriet, men også i forbindelse med børnesygdommene på vaskemaskinen, tak for opbakningen” siger Marc Andreasen, erhvervssælger hos Lips Autoteknik.

Vaskemaskinen er for nyligt blevet opgraderet med nye programmer, så den nu også kan vaske pickup og cabriolet biler.

Mere byggeri

Det store værksted på Navervænget i Rørby fylder nu grunden helt ud, men Lars Larsen er ikke helt færdig med at udvide, byggetilladelsen er netop landet, og lige først i det nye år bygges der en ny kundemodtagelse, kontor og mødelokale.

Salg af biler

Ud over at servicere privatbiler og firmabiler, så er der også godt gang i udlejning af biler til såvel lokale som udenbys firmaer, udlejning af firmaets minibusser, men også god gang i levering af helt nye firmabiler på leasingkontrakter, samt salg af privat- og firmabiler. Faktisk er der oprettet et helt nyt firma, LH Biler, som skal stå for bilsalget.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0