AnnonceLuk annonce
Slået i hovedet med stumpt redskab

05-11-2019

kontak@tv-kalundborg.dk  

Mandag aften omkring kl. 21 kom et alarmopkald om, at en mand var kommet til skade i forbindelse med et slagsmål i Sejerby på Sejerø.

Kl. 21.12 mandag aften fik Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra Sejerø vedrørende en mand, der havde været i slagsmål og nu blødte fra hovedet. Politiet orienterede sognefogeden om sagen, og han kørte til stedet. Politiet blev fløjet til Sejerø med helikopter. Lægehelikopteren ankom til øen, og hentede den tilskadekomne mand - en 34-årig mand fra Sejerø, som blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for skader i hovedet samt på kroppen. 

Politiet anholdte i den forbindelse en 50-årig mand fra Sejerø, der kunne mistænkes for at have forvoldt skaderne på den 34-årig mand. Ved nærmere undersøgelse af sagen, viste det sig at de to mænd kender hinanden. De var kommet op at toppes og kom i slagsmål, hvor den 34-årige pådrog sig alvorlige skader i hovedet fra et stumpt redskab. Begge mænd var spirituspåvirkede, da politiet traf dem. Politiet undersøgte stedet, hvor der blev fundet en hammer og en skovl.

Man efterforsker nu sagen nærmere, for at få klarlagt omstændighederne omkring slagsmålet. Skaderne var ikke livstruende, men den 34-årig mand er fortsat indlagt til behandling. Efterforskere undersøgte tirsdag formiddag gerningsstedet på Sejerø. De to parter i sagen er blevet afhørt, og anklagemyndigheden skal nu tage stilling til, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling af den 50-årig mand.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0