AnnonceLuk annonce
BDO holder Kalundborg opdateret på bl.a. skat og ferielov

01-11-2019

Peter Westergaard, der er Senior Partner ved BDO i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Hvert år i november byder BDO velkommen til informationsmøder om skat, moms, personalejura og regnskab. Rådgivnings- og revisionshuset, der er blandt landets største, giver en opdatering på det seneste års udvikling i regler og praksis. Mødet i Kalundborg afholdes på Restaurant Næs.

Til dette års informationsmøder sætter BDO også tid af til de danske virksomheders helt store samtaleemne: Den nye ferielov. De nye regler optager mange, og der dukker konstant nye spørgsmål op. BDO’s eksperter giver svar på spørgsmålene og tuner ind på ferieloven generelt, overgangsperioden og på de regnskabsmæssige konsekvenser.

BDO besøger Kalundborg den 7. november

Den 7. november samles økonomifolk og HR-medarbejdere hos Restaurant Næs i Kalundborg for at blive opdateret på det seneste nye inden for skat, moms, personalejura og regnskab og for at blive klædt godt på til den nye ferielov.

Peter Westergaard, der er Senior Partner ved BDO i Kalundborg siger: ”Vi er glade og stolte over at kunne bidrage med ny viden, så ledere og medarbejdere i vores lokale små og mellemstore virksomheder er opdaterede på det seneste nye. Særligt den nye ferielov fylder meget for de danske virksomheder, og det kan have store konsekvenser, hvis de ikke får helt styr på den.”

BDO besøger i år 15 byer rundt i landet og regner med, at over 2.000 vil deltage. Generelt oplever rådgivnings- og revisionshuset stor tilslutning, hvilket viser, at konceptet igen i år er en succes.

Tilmelding til det spændende møde i Kalundborg, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0